Òptiques i microprismes per a naus industrials i oficines

La nostra gamma de perfils plàstics per a il·luminació presenta diferents opcions d’òptiques adaptades a lluminàries de gran alçada, utilitzades habitualment en naus industrials de gran volum.

De forma habitual, aquest tipus d’òptiques tenen una obertura de 120 graus, però Polinter, SA també ofereix opcions de 30, 60 i 90 graus que en funció de les dimensions de l’espai, permeten ajustar de forma òptima el feix de llum per a una correcta il·luminació, amb més o menys concentració en un punt concret.

Les necessitats i exigències són diferents per a oficines i locals comercials de menors dimensions. Els nostres difusors amb microprismes tenen com a objectiu aconseguir el màxim confort visual i la menor fatiga evitant que la llum dels LED no enlluerni. Tot això d’acord a el compliment obligatori de la norma europea UGR <19.

Per adaptar la nostra proposta a les necessitats de cada projecte, l’equip comercial i tècnic de Polinter, SA desenvolupa la solució que s’adapti a cada projecte. Contacti amb nosaltres a través del nostre formulari a la columna dreta d’aquesta pàgina.